Open Podium, Zomerfeest en Wisselochtend

De data van het Open Podium, Zomerfeest en Wisselochtend staan in de jaarkalender.
Open Podium

We helpen alle leerlingen om hun talenten te ontwikkelen, óók hun talenten op creatief gebied. Die talenten mogen gezien worden! Speciaal daarvoor is er regelmatig Open Podium, dat leerlingen zélf organiseren. Op het Open Podium krijgen leerlingen de kans om hun talent aan medeleerlingen én ouders te laten zien. Bijvoorbeeld hun talent om te goochelen, te zingen of te dansen. Door het jaar heen komen alle groepen één keer aan de beurt. De ouders van de leerlingen die optreden, worden van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Zomerfeest
Elk jaar is er - vroeg in de avond - een feestelijke avond voor onze leerlingen en hun ouders en overige nabije familieleden. Er worden wisselende activiteiten georganiseerd om er met elkaar een gezellige avond van te maken. De ene keer staat er een open podium op het programma, de andere keer een markt waar onze leerlingen zelfgemaakte spulletjes verkopen voor het goede doel. Ook is diverse keren een vossenjacht georganiseerd.

Wisselochtend
Veel kinderen vinden het behoorlijk spannend om na de zomervakantie in een nieuwe groep te starten. Daarom organiseren we de laatste woensdag van het schooljaar een wisselochtend. De (nieuwe) leerlingen gaan dan wennen in hun nieuwe groep. Een ontspannen manier om nieuwe klasgenootjes en de juf of meester te leren kennen!
Terwijl de leerlingen een kijkje nemen in hun nieuwe groep organiseren we voor nieuwe ouders een informatiebijeenkomst.