Wat kunt u verwachten?
  • Direct contact
    De lijnen tussen ouders en leerkrachten zijn kort (Social Schools, telefonisch of per e-mail).
  • Kennismakingsreceptie
    In de tweede schoolweek is er (onder schooltijd) een kennismakingsreceptie voor ouders, leerlingen en leerkrachten.
  • Startgesprek
    Als uw kind zes weken op school zit, krijgt u een uitnodiging voor een OPP-startgesprek. Hierin bespreken we de onderwijsbehoeften, de leerdoelen en het ontwikkelingsperspectief (OPP) van uw kind.
  • Kind-oudergesprekken
    Aan het begin van het jaar is er een kind-oudergesprek, waarin het kind, de ouders en de leerkracht aanwezig zijn. Bij leerlingen die in de onderbouw zitten, is dit gesprek gekoppeld aan een huisbezoek. De centrale vraag in het kind-oudergesprek: wat wil je dit jaar leren, wat kun je daar zelf voor doen en hoe kunnen we jou daarbij helpen?
    Twee keer per jaar (rond de rapporten) wordt de ontwikkeling van de leerling opnieuw besproken. In de midden- en bovenbouw is de leerling daar zelf bij aanwezig.
  • Informatieavonden
    Er worden diverse informatieavonden georganiseerd: voor nieuwe ouders is er twee keer per jaar een informatieavond. Ook is er een avond voor de ouders van de schoolverlaters.
  • Presentaties in de groep
    Een aantal keer per jaar organiseren de leerlingen met hun leerkracht een presentatie voor ouders. Een mooie gelegenheid om het werk van uw kind te bekijken.