De schoolgids en de jaarkalender

De Schoolgids

Een Schoolgids laat zien wat ouders van een school kunnen verwachten en wat de school voor een kind kan betekenen. De Schoolgids geeft tevens aan waar het team voor staat en waar u als ouder het team op kunt aanspreken.
Er is informatie te lezen over de opzet van ons onderwijs, de zorg voor kinderen, wat ouders van de school kunnen verwachten maar ook wat mogelijk is na De Wissel. De meeste onderdelen zijn informatief van aard.

De Schoolgids is hier te dowloaden. De Schoolgids voor dit schooljaar zijn we aan het updaten.

De meer praktische informatie vindt u in de kalender. Alle kinderen krijgen een gedrukte kalender aan het begin van het schooljaar met daarin naast praktische informatie de belangrijke activiteiten en data voor dit schooljaar.De jaarkalender van 2018-2019 kunt u hier downloaden.