De schoolgids/speurboekje

De Schoolgids

Een Schoolgids laat zien wat ouders van een school kunnen verwachten en wat de school voor een kind kan betekenen. De Schoolgids geeft tevens aan waar het team voor staat en waar u als ouder het team op kunt aanspreken.
Er is informatie te lezen over de opzet van ons onderwijs, de zorg voor kinderen, wat ouders van de school kunnen verwachten maar ook wat mogelijk is na De Wissel. De meeste onderdelen zijn informatief van aard.

De Schoolgids 2017-2018 is aan alle ouders via de mail verstuurd bij de start van het schooljaar en is hier te dowloaden.

De meer praktische informatie vindt u in de kalender. Alle kinderen krijgen een mooie gedrukte kalender aan het begin van het schooljaar met daarin naast praktische informatie de belangrijke activiteiten en data voor dit schooljaar.De jaarkalender van 2017-2018 kunt u hier downloaden.