De medezeggenschapsraad (MR) en gemeenschappelijk MR (GMR)
Op praktisch elke school in Nederland is een MedezeggenschapsRaad (MR) actief. Ouders en leerkrachten praten mee over de inhoud en de organisatie van het onderwijs op de school. De MR is dan ook samengesteld uit een leerkrachtgeleding en een oudergeleding.

De MR leden van de Wissel zijn:

• Namens de leerkrachten: Bea Haagen en Malou van den Brink
  • Namens de ouders: Emiel Gruters, Martijn Kunnen, Wendy de Witte
  • In de GMR zijn namens de Wissel vertegenwoordigd: vanuit de personeelsgeleding: Tjeerd Tuinstra en vanuit de oudergeleding: Martijn Kunnen.

Om een beter beeld te krijgen van wat de MR en GMR doen, volgen hieronder een aantal onderwerpen die in de vergaderingen de afgelopen tijd besproken zijn:

• Onderzoek naar schooltijden
  • Bestuursformatieplan en leerkrachtenformatieplan
  • Zorgplan
  • Begroting en jaarverslag
  • Inspectierapport.

De MR vergadert ongeveer 6 keer per jaar. De data kunt u vinden in de jaargids op deze site.

Heeft u interesse om deel te nemen aan de MR dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wet op medezeggenschap (pdf)

Over de MR